Pogba kommer inte att lämna Manchester United

Nyligen har rykten om oroen i förhållandet mellan Billiga Fotbollströjor Manchester Uniteds Bogba och Mourinho varit på vågan. När Manchester United Pogba själv intervjuades, Förtydligade detta Han insisterar på att det inte finns någon motsättning mellan de två.

Pogba sa: ” Jag har inga problem med Mourinho. Jag tror att han inte har någon åsikt om mig. Han gav mig kaptenen i Manchester United. Låt mig ta ansvar i en så stor klubb som Manchester United. Jag är en spelare och jag gillar att göra mitt bästa. Mourinho är en tränare. Han måste fatta ett beslut att välja en uppställning Jag är en spelare Jag kommer att acceptera dessa Jag måste svara på domstolen. ”

Pogba förnekade också att han skulle lämna Manchester United i sommar på grund av en ersättare. Han sa: ” Spelar Manchester United Mourinho utställningen baserat på spelarens frisyr? Kanske är Lukaku eller Fellany ett exempel. Nu är jag på Tröja Manchester United. Jag tänker bara på det nu. FA Cup har nästa världscup. Jag tänkte inte på överföring eller något annat. ”

Liverpool behöver inte vaka emot

Enligt Liverpool, Team Defender Van Dick efter en 0-0-rubbning med Everton, Intervjuad av media. I hans intervju erkände han att efter matchen mot Billiga Fotbollströjor Manchester City i mitten av veckan, Rita var tillfredsställande. Van Dick i intervjun, Den andra omgången i Champions League-utmaningen mot Manchester City var också förväntat.

I Evertons match mot Liverpool, Liverpool-laget dominerade golvet. Liverpool-laget avslutade totalt 10 skott. Everton avslutade sex skott. Men 231: e Merseyside Derby tog bara Liverpool 1 poäng. Under de senaste tio minuterna av spelet, Everton gjorde nästan ett mål. Det slutliga spelet slutade dock 0-0. Van Dick medger att han och hans lagkamrater ibland är turna.

Liverpool klubben förbereder för närvarande spelet. I andra omgången av Champions League kvartfinalen mot Manchester City. Liverpool gjorde en 3-0 ledning i det första benet. Även om Tröja Liverpool för närvarande har vissa fördelar, Van Dick sa: ” Vi kommer att diskutera detta spel de närmaste dagarna. Men jag tycker att Liverpool behöver göra ett bra jobb för hand. Vi behöver inte gå till Ittihad för att försvara den. Liverpool behöver bara spela andra omgången matchen som första omgången matchen. Detta spel kommer att bli mycket svårt Men Liverpool ser fortfarande fram emot det. ”

Mitt ben har skadats någon gång

I uppvärmnings matchen mellan Argentina och Italien, Billiga Fotbollströjor Messi spelade inte, Han och Aguero satt i publiken för att se hela spelet. Men efter att spelet är över, Messi accepterade också intervjun. Förklara varför han saknade spelet.

Messi sa i en intervju: “Mitt ben har skadats någon gång, På tröskeln till spelet känner jag mig lite sjuk, Så så småningom bestämde sig för att inte spela detta spel, Faktum är att jag verkligen vill spela i spelet. Det finns fortfarande en lång tid innan VM. Och när det gäller klubbar, Vi har också mycket viktiga spel att sparka. ”

Efter 4 dagar, Argentina kommer också att inleda en match mot Spanien. När Tröja Barcelona Messi frågades om han kunde spela detta spel, Bass Messi svarade: “Jag är väldigt optimistisk om det här. Jag vill verkligen spela i matchen mot Spanien. Jag hoppas att jag kan stå på domstolen när jag kommer fram. Och spela i bästa skick. ”

Titta på överföringsoperationen efter att ha vunnit mästerskapet

Chelsea eliminerades av Billiga Fotbollströjor Barcelona i Champions League. Detta gjorde tränaren Conte mer tråkig. Men Chelsea är i detta avsnitt, Conte återigen satiriserade Chelsea senior.

På FA Cup presskonferens, Conte frågades om bristen på kvalificering till Champions League. Huruvida det kommer att påverka signeringen Han svarade: “Titta på förra säsongen, Vi vann Premier League-mästerskapet, Men du tittar på vår överföringssituation. ” Kontextens konnotation är självklart det Chelsea var Premier League mästare förra säsongen. Det är inte nödvändigtvis att överföringskvaliteten är hög.

Under de senaste månaderna, Conte har upprepade gånger klagat offentligt om att Chelseas högsta signering inte har blivit bra. Det finns ingen transfer rätt i Conti i Chelsea. Så han tror att Tröja Chelsea har en dålig rekord denna säsong. Detta är också relaterat till bristen på signaler på hög nivå. Men det var just på grund av att Conti tog en serie sarkasm över Chelseas högnivåord. Han orsakade också spänning mellan honom och Chelsea. Det kan till och med få honom att avsluta säsongen.

Arsenals förlust av boll räddar omkastning

Arsenal slog Waterford 3-0, Huvudtränare Wenger fick en intervju med media efter matchen. Wenger sa: “Idag har vi uppnått en seger. Övergripande tror jag det Efter matchen med Billiga Fotbollströjor AC Milan, Det är viktigt att vi behåller ett bra tillstånd. Watfords andra hälften motattack var mycket hård. Men vi har uppnått en övertygande och viktig seger. ”

När det gäller konkurrensprocessen, Wenger tycker: “Detta är ett svårt spel. Men vår ande och önskan om överlevnad är bra. Denna ande har hållit oss oroliga Vår positioneringskula hanteras mycket bra. Det är därför de inte kan slåss tillbaka. Vid 2-0 fick dom straff. Om poängen blir 2-1, kan vi komma i trubbel. Vi är trots allt lite trött. Men Cech gjorde en vacker räddning. Vi har behållit våra fördelar till slutet. ”

Dagens spel, Arsenal gjorde personalrotation. Arsenal Wenger sa: “Jag valde spelare att vinna spel. Samtidigt, för att tillåta vissa spelare att vila, Jag vill inte ha dem skadade, Eftersom Tröja Arsenal ännu inte har nått slutet av säsongen, Därför kan någon skada eller sjukdom få dig att förlora dem under resten av säsongen. ”

Azar förnyas bakom dolda mysterier

Enligt rapporter, Azar har gått med på att förnya kontraktet med Billiga Fotbollströjor Chelsea, Men samtidigt krävde han att kontraktet skulle läggas till i det nya kontraktet, Detta betraktas som en överföring till Real Madrid efterlämnad.

Ajar den här säsongen, enastående prestation i Chelsea, Han spelade 38 gånger för laget, Målat 15 mål skickade nio assists, Före hans förnyelsebeslut med Chelsea har inga framsteg gjorts, Detta gör hans framtid under spekulation.

Rapporterade att Azar avvisade Chelsea ut ur 200 000 pund per vecka kontrakt, Detta gör att fansen är mycket oroliga, Men idag, Sade att han är på väg att skriva ett nytt kontrakt på mer än 300.000 pund per vecka. Men Samma artikel sa att Tröja Chelsea Azar krävde uppsägning av kontraktsvillkor. Detta kommer att väcka uppmärksamhet hos Real Madrid, Under senare år, Många medier har hävdat att Real Madrid har för avsikt att ta med Chelsea-stjärnan.

Real Madrid La Liga titel är inte över

Real Madrid away ritar 2-2 Levante, Real Madrid Billiga Fotbollströjor led en Waterloo, Zidane coach är också mycket frustrerad, Men efter matchkonferensen, Zidane sa att Real Madrid aldrig kommer att erkänna, La Liga mästerskapslaget är över.

Real Madrid spenderar för närvarande Barcelona lika mycket som 18 poäng, Mästerskap hopplöst? Zidane sa: ” Jag kommer alltid att säga att ligan inte är över än. Det finns många poäng värt att kämpa för, Vi kontrollerar spelet idag, Men vi förlorade 2 poäng. Vi måste uppnå en våg av tre-spel vinnande strejk, Men vi kunde inte göra det. ”

Försvar av misstag, Ledde till Real Madrid tappade poäng, Zidane sa: ” De två förlorade bollen så att vi betalar priset, Verklig kontroll av spelet, särskilt första halvleken, Men efter andra halvåret misslyckades Tröja Real Madrid med att försvara sig bra. Vi kunde ha undvikit den andra kvar bollen, Men Real Madrid misslyckades med att göra det. Svårt att acceptera denna poäng, Eftersom Real förlorade två poäng. ”

Manchester City anfallaren har redan två trumfkort

2017/18 säsong Premier League 24: e rundan, Billiga Fotbollströjor Manchester City 3-1 seger över Newcastle, Fortsätt att leda mästerskapet. Efter matchen är Guardiola nöjd med lagets prestanda, Efter den sista omgången av Manchester City förlorade till Liverpool, Guardiola sa denna seger över Newcastle, Låt Manchester City undvika en två-matchande förlustssträcka.

Tala om detta spel, Guardiola sa, ” Inför Newcastle försvar i det begränsade området, Vi hittade ett sätt att slå dem. Vårt brott är mycket bra och jag är väldigt nöjd. Efter att ha förlorat till Liverpool, Hur mycket vi tvivlar på oss själva, Men vi handlade väl. ”

Aguero hatt-trick i det här spelet, Guardiola på Manchester City-anfallaren full av beröm, ” Jag sa att vi inte är redo att köpa anfallare, Eftersom Manchester City redan har Aguero, Gusus kommer tillbaka till Manchester City. ” Efter detta spel, Manchester City är fortfarande 12 poäng före andra plats i mästerskapet. Nästa runda liga, Tröja Manchester City kommer att vara värd för West Bromwich Albion hemma.

Juve är ännu svårare att försvara

Ewing midja Hedi La sa nyligen, Den här säsongen är verkligen inte densamma som förra säsongen, Billiga Fotbollströjor Juve liga ligan försvarar, Kommer bli svårare.

Khedira i en intervju med känslor, ” Den här säsongen är annorlunda än tidigare. Serie A har nu många topplag, Naturligtvis är Neapel en av dem, Men inkluderar även Inter, Rom, Lazio, det finns ju ju Juventus. Det är därför det är svårare att vinna Serie A-titeln denna säsong. Vi måste arbeta hårdare, Att ha chans att vinna. ”

Hedi La sa: “Juventus vill vara fokuserad, Detta är mycket viktigt, enligt min åsikt, Tröja Juventus vinna den här säsongen blir svårare. Champions League mer än en titel favorit, Bayern, Manchester City och Paris Saint-Germain är populära, De har mycket pengar och spelarna är mycket starka. Real Madrid, Barcelona och Juventus är också populära, I allmänhet finns det många lag som har möjlighet att vinna. ”

Liverpool fans brinner Coutinho tröjor

Barca från sommarfönstret gav uttryckligen intresse för Kudiniao, Barcelona och Liverpool för att inleda förhandlingar, Liverpool fans har nervöst sett på Kudiniaos rörelser under den senaste halvsäsongen, Nu har Kudiniao äntligen flyttat till Barcelona, Vissa fans har också haft besvikelser, Vissa extrema fans är första gången att börja brinna Coutinho Billiga Fotbollströjor Liverpool jersey, Att ventilera mitt hjärta missnöje.

Strax efter att Liverpool och Barcelona förklarade överföringen av Kutigno till slutförandet, Det finns användare som släppt brinnande Kutiniao jersey video, I videon, Fläktar häller bensinen i namnet Kutiniao tryckt på Liverpool 10 jersey, Och bränna med en lättare, I detta uttryck och den brasilianska spelaren gör en paus.

Förutom att övertala Klopp att komma framåt, Liverpool-tjänstemän började ge ekonomisk ersättning till fans som köpte Koutini-trucken. Enligt rapporter, Fläktar som köper Coutinho tröjor från Tröja Liverpool officiella butiker, Du kan få kuponger värda £ 50, Används för att göra en konsument avdragsgill vid Liverpools officiella butik. Men det här rörelsen kan verkligen avvärja ilska fansen, Fortfarande okänt.